LIFE is great, MASSAGE makes it better!  
Sylvia Gerards • Tel. 06 - 362 13 467 • E-mail: info@dogstep4ward.nl • MEERSSEN KvK: 69026300 • BTW: NL157642914B01

Algemene

voorwaarden

Even voorstellen! Wie is Sylvia Gerards? Ik ben geboren en getogen in Meerssen, samenwonend, een zoon, 2 honden en een kat. Mijn liefde voor honden is uitgegroeid tot gediplomeerd hondenmasseur. Een beroep waar ik trots op ben en wat ik met veel passie en vooral veel voldoening uitoefen.

Waarom honden(sport)masseur?

 

Op 24 december 2014 werd Djeckie geboren.

Ze is een Friese Stabij x Border Collie. Helaas werd er al vrij snel HD geconstateerd en nog  sneller volgde er een operatie.

De operatie is goed verlopen, maar ik vroeg me af of het dit nu zou zijn. Ze moet toch ook herstellen en weer 'normaal' leren lopen. Maar hoe?

Wij mensen gaan dan revalideren. Maar hoe zit dat bij honden?

Ik ben toen op zoek gegaan naar de mogelijkheden om te revalideren en kwam al vrij snel tot de conclusie dat ik zelf met haar aan de slag wilde.

Al vrij snel kwam ik terecht bij de beroepsopleiding bij sportmassagevoorhonden.nl in Weert waar ik de hele opleiding heb gevolgd en met succes heb afgerond.

In eerste instantie was het de bedoeling om het alleen voor mijn eigen honden te gebruiken, maar het werd al zeer snel erg verslavend.

Toen ik zag hoeveel baat dat Djeckie erbij had, wist ik zeker dat ik niet alleen mijn eigen honden maar ook andere wilde gaan behandelen.

 

Dan heb ik ook nog Juulie. Geboren op 9 september 2012. Dit is een Podenco x.

Een hele lieve, fitte hond, die het heerlijk vind om gemasseerd te worden. Voor honden die goed in hun vel zitten is het belangrijk dat dat ook zo blijft en preventieve massage is dan zeker geen overbodige luxe.

PLEASE CAN I HAVE A MASSAGE TODAY PLEASE CAN I HAVE A MASSAGE TODAY